Sport

2013.04.05. 14:02

Idegenben játszanak Fejér NB II-es labdarúgó-csapatai

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában mindkét Fejér megyei csapat idegenben játszik szombaton. A Csákvár Szombathelyen, a Puskás Akadémia Gyirmóton.

Matók János

Szombat, 11 óra: Haladás II - Aqvital-Publo Csákvár

Az MLSZ döntése értelmében műfüvön rendezik a mérkőzést, de ez nem okoz gondot a vendégeknek, hiszen a csapadékos időjárás miatt már régóta ilyen pályán készülnek.

- Az bosszant, hogy nem folyamatos a programunk, mert egyszer játszunk, aztán két hétig nem. Pedig a haladás érdekében nagyon fontos lenne a folyamatosság. Sérültünk nincs, a hosszú szünetek miatt mindenki felépült, de eltiltása miatt Csordásra nem számíthatunk. Mint mindig, a győzelem ezúttal is létfontosságú lenne - mondta Bognár György, az Aqvital-Publo Csákvár vezetőedzője.

Szombat, 18 óra: Gyirmót - Puskás Akadémia FC

- A csoport egyik legerősebb csapata ellen igazi rangadóra készülünk - fejtette ki véleményét Benczés Miklós, a Puskás Akadémia  vezetőedzője. - Tudomásul vesszük, hogy este rendezik a találkozót, de ez sokkal ideálisabb egy futballista számára, mint a délelőtti időpont. Mert a villanyfény feldobja a játékosokat. Győzelmi szándékkal lépünk pályára, ami  nem lesz olyan könnyű. Mindenki egészséges, csak Szakályra nem számíthatok, aki talpcsont-repedése miatt hiányzik egy ideje,  ám a jövő héten már eddz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!