Sport

2012.01.30. 14:24

Huszti az AS Monacónál folytathatja

Az orosz RIA Novosztyi hírügynökség szerint az AS Monaco mindenben megállapodott Huszti Szabolcs klubjával, az orosz listavezető Zenittel a magyar labdarúgó szerződtetéséről.

MTI

A hírügynökség információi szerint a jelenleg a francia másodosztályban szereplő monacóiaknak már csak a játékossal kell egyeztetniük.

A korábbi válogatott középpályás múlt héten Gera Zoltán együttesénél, az angol West Bromvich Albionnál járt, de a szigetországi klub végül annak ellenére elállt a kölcsönvételétől, hogy már az orosz csapattal és a játékossal is megegyezett. A West Brom honlapja szerint Roy Hodgson vezetőedző Husztival történt megbeszélése után úgy ítélte meg, hogy mivel régen játszott tétmeccset, még nem számíthatna rá egy ideig az első csapatban. A tréner úgy nyilatkozott, hogy nyáron újra visszatérnek Huszti szerződtetésének lehetőségére.

Huszti Szabolcs 2009 elején a Hannovertől szerződött az orosz élcsapathoz, melynél azonban már hosszú ideje csak kevés lehetőséghez jutott. Tavaly 19 meccsen lépett pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!