Foci

2019.07.09. 20:54

Hollandiából igazolt a Puskás

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő ETO FC Győr ellen vívja harmadik felkészülési mérkőzését a Puskás Akadémia FC szerdán 17 órakor.

Dévai N. Csaba, Ferencz Balázs

A felcsúti alakulat az első mérkőzésén a szintén másodosztályú Csákvárt 2-1-re, az NB I-ből idén kieső Szombathelyi Haladást pedig – az újonnan igazolt 28 esztendős ausztrál csatár, Golgol Mebrahtu találataival – 2-0 arányban győzte le. A Győr elleni mérkőzésre a Pancho Aréna egyik edzőpályáján kerül sor, ahol talán már mozoghat az új holland középpályás is. Sós Bence, Fülöp Lóránd, Huszti András, Golgol Mebrahtu és David Vanecek után Yoell van Nieff-fel acélosította tovább keretét a magyar élvonalban legutóbb a hetedik helyen záró Puskás. A 26 esztendős Van Nieff az Erdevisie, vagyis a holland első osztályú bajnokság ugyancsak hetedik helyén záró Heracles Almelo csapatától igazol Felcsútra. A holland az előző idényben 15 mérkőzésen jutott szóhoz, de korábban, 2015-ben kupagyőzelmet ünnepelhetett nevelőegyesületével, a Groningennel. Van Nieff az „Oranje”-ben is pályára léphetett, igaz, az utánpótlás-válogatottakban játszott, hét meccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában