U17-es válogatott

2019.05.10. 23:09

Hiba nélkül teljesítettek

Az Írországban rendezett U17-es labdarúgó-Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában is győzött a magyar válogatott.

Dévai Nándor Csaba

Nem lehetett panasz Fotó: MLSZ

Magyarország– Oroszország 3-2 (1-1)

Waterford, 200 néző. V.: Burchardt (dán)

Magyarország: Megyeri – Orosz, Dávid, Horváth M., Bekker – Ominger – Kalmár (Molnár R., 77.), Major, Kosznovszky, Németh A. – Szalay (Komáromi, 55.). Szövetségi edző: Preisinger Sándor

Oroszország: Gól: Sapovalov (20.), Bekker (ög., 87.)

Nem lehetett panasz
Fotó: MLSZ

Portugália és Izland legyőzése után már biztos továbbjutóként lépett pályára az U17-es együttes az oroszok ellen. Sapovalov góljával Oroszország szerzett vezetést, majd Németh András révén jött össze az egyenlítés, 1-1. A második félidő 71. percében a PAFC játékosa, Komáromi György harcolt ki tizenegyest, amit Major Sámuel értékesített, 2-1. A 87. percben úgy tűnt, hogy a balszerencse belerondít az összképbe, miután Bekker Rolandról a saját kapujába pattant a labda, 2-2. Ismét villant azonban Komáromi a 94. percben, beadásából Németh lőtte be a győztes gólt, 3-2. A negyeddöntőben vagy a spanyol, vagy az olasz válogatott vár majd a három győzelemmel záró magyar csapatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában