Sport

2013.06.23. 19:41

Hétfőn sorsol az UEFA

Az Európai Labdarúgó Szövetségben (UEFA) hétfőn elkészítik a BL és az EL első két selejtezőkörének sorsolását. A Videoton FC az Európa Ligában érdekelt.

Matók János

A Magyar Labdarúgó Szövetség elvárja, hogy a nemzetközi kupákban induló magyar csapatok közül, legalább az egyik eljusson a csoportkörbe, ahogy az legutóbb a Videoton FC-nek sikerült. Hétfőn a svájci Nyonban 12 órakor megkezdődik a 2013/14-es európai futballkupaidény: ekkor sor-solják ki a Bajnokok Ligája 1. és 2. selejtezőkörének párosításait, melyet a bajnok Győri ETO nem kiemeltként vár, 13 órától az Európa-liga 1. és 2. kvalifikációs körét sorsolják: kiemeltként a 2. körbe kapcsolódik be a Magyar Kupa-győztes Debrecen, kiemeltként az 1. fordulóba a Videoton, szintén kiemelt az 1. fordulóban a Budapest Honvéd.

 


Az exkecskeméti Fox a kazah Asztana játékosai (Fotó: FC Asztana)



A Vidi fanatikusai természetesen azt szeretnék, ha egy olyan, hozzánk közeli ország csapata lenne az ellenfél mondjuk a szlovén Celje , ahol több százan buzdíthatnák a csapatot, s mondjuk nem kellene Kazahsztánba utazni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!