Sport

2017.06.02. 18:10

Hétfőn Oroszország, pénteken Andorra ellen mérkőznek

TELKI - Soha nem készült még ilyen összetételű keret a magyar labdarúgó válogatott soron következő mérkőzésére. Bernd Storck szövetségi kapitány az NB II bajnokától is újoncot avathat.

Ferencz Balázs

Miután a z FTC és a Vasas a Magyar Kupa döntőjével lezárta a 2016-17-es klubidényt, szinte teljessé vált a magyar válogatott Oroszország és Andorra ellen készülő kerete. Nagy Dominik a lengyel bajnoki címért küzdő Legia együttesében érdekelt lehet a hétvégén.

Bernd Storck (középen) újoncokat avathat
Fotó: MLSZ

Az is biztos, hogy az FTC-hez szerződő Priskin Tamás - a szövetségi kapitány és Thomas Doll megállapodásának értelmében - kihagyja a júniusi meccseket. Bernd Storck elmondta, hogy egyelőre az oroszok elleni hétfői felkészülési mérkőzésre készülnek, de már az Andorra elleni vb-selejtezőre is gondol a szakmai stáb.

- Arra számítunk, hogy az andorraiak egy ötös védőlánccal állnak majd fel, ami nagyon erős védekezést jelenthet részükről, erre kell egy jó meccstervet felépíteni - vélekedett a kapitány, aki hétfőn 20.30-tól akár csatasorba állíthatja a Puskás játékosát, Márkvárt Dávidot is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!