darts

2019.10.06. 11:00

Hazai táblákra szórták nyilaikat

2018 végén új szakosztályt indítottak be a MÁV Előre SC-nél, a patinás egyesülethez a darts sportág képviselői csatakoztak, akik igen eredményesen szerepelnek.

Káldor András

Tamás Péter (középen) magabiztos játékkal nyerte a székesfehérvári rendezésű dartsversenyt Fotó: a klub

Közel egy év után elmondhatják, hogy az Észak-dunántúli régió legnépszerűbb és legszínvonalasabb ligafordulóját rendezik meg havonta az Ikon klubban. Több játékosuk is eredményesen szerepelt már több fordulóban is, nemcsak itthon, de Veszprémben, Balatonfüreden, Balatonszőlősön és Zircen is. 2019-ben három – szinte egyformán erős játék­erőt képviselő – csapattal elindultak az országos csapatbajnokság harmadosztályában.

Tamás Péter (középen) magabiztos játékkal nyerte a székesfehérvári rendezésű dartsversenyt
Fotó: a klub

Legutóbb pedig MÁV-os siker született a Magyar Darts Liga Észak-dunántúli régió­jában. Tamás Péter, a Loki versenyzője idén már három ligaversenyt is nyert, de most „hazai pályán” is „aratott”. A 2. Kaufmann Krisztián (Balatonfüredi Darts Klub) lett, a 3. helyen Hartmann Levente (Balatonfüredi Darts Klub) és Almási Gábor (MÁV Előre) végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában