Sport

2016.03.17. 20:43

Hatszáznál is több szinkronúszó érkezik a nemzetközi szinkronúszóversenyre

Székesfehérvár – Rekordokat döntöget az Orka Nemzetközi Szinkronúszó Kupa: több mint hatszáz sportoló jelezte részvételét a versenyen.

Hajnal Csilla

A fehérvári egyesület karácsonyi gáláján már több, az Orka kupára készülő kűrt is láthatott a közönség

A fehérvári szinkronúszó egyesület hagyományos versenyét a hét végén, március 19-20-án rendezik a városi uszodában. Idén is szépszámú mezőny gyűlt össze: cseh, szlovák, grúz és osztrák válogatott csapatok is szerepelnek a környező országokból érkező egyesületek versenyzői mellett, több mint hatszáz versenyző nevezése futott be – tudtuk meg az Orka vezetőedzőjétől, Molnár Andreától, aki azt is elmondta: az Orka sportolói minden korosztályban – a kezdőktől a felnőttekig – indulnak a kupán. Csapat- és páros kűrök mellett kombinációs kűrt is láthatunk majd tőlük. Az utóbbi, leglátványosabbnak ígérkező számban összesen harminc egység nevezett. A kombi szombaton 17 órakor kezdődik, de az orkás lányok mindkét napon számítanak a szurkolókra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!