foci

2019.10.04. 19:36

Három pontért utazik a PAFC

A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB I. 8. fordulójában a sereghajtó Diósgyőri VTK vendége lesz a Puskás Akadémia FC.

Dévai Nándor Csaba

Szívós, kemény mérkőzésre lehet számítani Fotó: PFLA

Fotó: VARGA ILDIKO

Az előző fordulóban a hazai pályán játszó Debrecen volt a mérkőzés esélyese, most viszont úgy vág neki Hornyák Zsolta alakulata a DVTK elleni találkozónak, hogy az ő játékosainak vállát nyomja majd az esélyesség terhe.

– Arra számítok, hogy a Diósgyőr harciasan le fog támadni, hiszen nagyon kellenek nekik a pontok, főleg hazai pályán.

Mindenféleképpen kemény mérkőzés lesz, két olyan csapat, ami bizonyítani szeretne – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Hegedüs János, aki a PAFC kapujában a DVSC elleni mérkőzés hajrájában bravúros védéssel őrizte meg a három pontot a felcsúti csapatnak.

Szívós, kemény mérkőzésre lehet számítani
Fotó: PFLA

Bizony nem úgy alakul ez a szezon – sem – a diósgyőriek számára, ahogy azt eltervezték, az idén feljutó Kaposvár és a Honvéddal együtt mindössze 6 pontot sikerült gyűjteniük az elmúlt hét mérkőzés alatt, viszont ők állnak a legrosszabb, 5–14-es gólkülönbséggel az egész mezőnyben. Szeptember elején már az első edzőváltásra is sor került a borsodi együttesnél, Fernando Fernandez helyét Feczkó Tamás vette át a kispadon. A változás óta mindössze két mérkőzést vívtak, egy győzelemmel és egy vereség eddig a mérleg.

Felcsúti oldalon ennél jóval rózsásabb a helyzet, négy forduló óta veretlen az együttes, míg a DVTK ellen sorban harmadik győzelmüket gyűjthetik be. A 17 órakor kezdődő találkozón aratott esetleges felcsúti győzelem a gárda első, a Diósgyőr új stadionjában elért győzelmét is jelentené, úgyhogy a motivációval egészen biztosan nem lesz majd probléma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában