Sport

2017.05.23. 10:18

Harc a kiesés elkerüléséért - Péntek délután a közvetlen rivális Veszprém látogat Sóstóra

Érd – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 32. fordulójának, Nyugati–csoport mérkőzésén a piros-kékek sima vereséget szenvedtek vasárnap este.

Krebsz András

Érdi VSE–Videoton FC II 5-1 (2-0).

Érdi Sporttelep, 200 néző, vezette: Borbás Bottyán Aurél.

Videoton II: Horváth T. – Lencsés (Haász, 71.), Varga B., Lénárt (Tarnóczi, 76.), Schiller – Fejes, Réti – Solomun (Pápai, 56.), Kondor, Lassú – E. Hadzic. Vezetőedző: Vajda Géza Gusztáv.

Az első komolyabb helyzet Elvir Hadzic előtt adódott, a bosnyák támadó ziccere azonban kimaradt. A másik oldalon Balázsovics beadása a szél által megtréfált Horváth kapujában kötött ki, 1-0! Nem sokkal később büntetőből is betalált a Győri ETO csapata mögött ezüstérmesként végző együttes: Lassú szabálytalansága után Koós helyezett higgadtan a bal alsóba, 2-0!

Térfélcserét követően nem kellett sokat várni az újabb hazai találatra, Koós lövését ugyan még sikerült blokkolni, ám a kipattanónál Pintér már nem hibázott, 3-0! Alig telt el egy óra játék, négyre nőtt a különbség: Kelemen lapos lövését hiába érte el Horváth, a kapufáról a hálóba került a labda, 4-0! Öt perccel később Kelemen a ziccerét értékesítve duplázni tudott, 5-0! A hajrában összejött a szépítés, Kondor az ellene elkövetett szabálytalanság után 11 méterről magabiztos ítéletvégrehajtónak bizonyult, 5-1!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!