Sport

2006.07.15. 02:29

Hajszálon múlott a siker

Budapest (pb)- Budapesten, a tabáni teniszcentrumban rendezték a női tenisz Szuperliga rájátszásának döntőjét, melyen a Pécs-Fehérvár közös csapat nagy csatában maradt alul.

Mórocz Zsolt

A pécsiek - Gubacsi Zsófia, Marosi Katalin, Rédecsi Anna, Berecz Kinga, valamint a Gubacsi-Berecz és a Marosi-Tavarez páros - szombaton az elődöntőben a Sopront győzték le 63-ra, míg a másik ágon a Szuperligát 10 éve folyamatosan nyerő Budapest Spartacus jutott az MTK-n keresztül. A fővárosi egyeduralom nem véletlen, hiszen az ország legjobbjai - köztük a világranglista 76. helyezett Czink Melindával és a 206. Szávay Ágnessel - versengnek a soraiban. Meglepetés most sem született, ám ezúttal méltó partnerre talált az örökös bajnok, hiszen a Pécs-Fehérvár közös csapatot csak közel tízórányi játék után sikerült összesítésben 5-4-re legyőzniük. Koncz Zsolt, a Pécs 2000 TC és a Fehérvár 97 TC tulajdonos-edzője elmondta nagy fegyverténynek tartja, hogy csapatának első számú játékosa, Gubacsi Zsófia le tudta győzni a nála lényegesen előrébb jegyzett Czink Melindát. Ráadásul a korábbi évekkel ellentétben nem dőlt el ideje korán a párharc, az aranyérem sorsáról döntő találkozó is szoros csatát hozott, csupán 64, 75-re győzött a Spartacus. A Pécs-Fehérvár csapatának győztesei voltak Gubacsi Zsófia, Marosi Katalin (Pákozd), Rédecsi Anna, Berecz Kinga, valamint a Gubacsi-Berecz és a Marosi-Tavarez Marina páros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!