Sport

2017.06.05. 21:00

Győzelemmel búcsúztak a másodosztálytól a felcsútiak

FELCSÚT A Budaörs ellen hátrányból fordította meg a meccset a hajrában a Puskás AFC, így idegenbeli győzelemmel búcsúzott a másodosztálytól.

Szupkai Gábor

Budaörs-Puskás Akadémia FC 2-3 (1-0)

Tatabánya, 200 néző. Vezette: Takács János (Farkas Balázs, Kovács II. Gábor)

Budaörs: Horváth G. - Marques-Airosa, Kinyik, Tányéros Á., Papp - Petró, Sajbán Máté, Stieber A., Sajbán Miklós - Horváth R. (Csillag, 77.), Deli (Pethő, 89.). Szakmai igazgató: Bognár György

Puskás Akadémia: Hegedüs L. - Csilus, Tar, Hegedűs J., Forró (Nagy Zs., 51.) - Zsidai, Polonkai - Prosser (Lencse, 68.), Szatmári L., Pekár (Tischler, 58.) - Szakály P. Vezetőedző: Pintér Attila

Gólszerző: Horváth R. (26.), Stieber A. (78.), illetve Tischler (73., 88.), Tányéros (öngól, 87.)

Kiállítva: Stieber A. (88.)

A Puskás Akadémia FC számára csupán annyi volt a tét a Budaörs elleni szezonzárón, hogy meglegyen a szép búcsú. A felcsútiak kisebb nehézségek árán végül győzelemmel zárták a szezont.

Tischler Patrik duplázni tudott Fotó: puskasakademia.hu

Pedig a bajnok kétszer is hátrányba került. Horváth Roland gólját Tischler Patrik egyenlítette ki a 73. percben, ám öt perc múlva ismét a Budaörs vezetett Stieber András találatával. Ám Tányéros öngóljával kiegyenlítődött az állás, majd Tischler meglőtte második gólját is, ezzel végérvényesen eldöntve a mérkőzést.

A legvégén Stiebert még kiállította a játékvezető, de ez nem befolyásolt semmit.
- Már az első félidőben is eldönthettük volna a mérkőzést, úgy érzem, a helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk. További sok sikert kívánok a Budaörsnek - nyilatkozta a mérkőzést követően Pintér Attila vezetőedző.

A Puskás Akadémia FC játékosainak most jól megérdemelt nyári szabadságuk következik, a felkészülés az első osztály küzdelmeire június közepén indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!