Sport

2009.09.29. 02:29

Grazban bizonyított a fehérvári együttes

Graz - A Sapa Fehérvár AV19 előkészítő csapatának 1999-ben és utána születettekből álló csapata Grazban vett részt egy nemzetközi tornán.

Bobory Balázs

Hat csapat versengett az első helyért, körmérkőzéses rendszerben. A Vienna Capitals várt először a fehérváriakra - négy órát utaztak a mieink -, akik a szokásosan jó erőkből álló Capitals ellen értékes 0-0-s döntetlent értek el. A nap további két mérkőzésén a Medvescak Zagrabot verték 3-1-re, és az olasz Bolzano ellen nagyarányú, 11-0-s győzelemmel zártak. Másnap a veretlenséget sikerült megvédeni, mert a másik bécsi csapat, a Wiener EV ellen 5-1-re, a helyi csapat, Graz ellen 6-0-ra nyert a csapat.

A rosszabb gólarány miatt a 2. második helyen végzett a fehérvári gárda a Capitals mögött. Ez a megmérettetés remekül szolgálta a felkészülést. A csapat tagjai: Balajthy Dániel, Nagy Richárd, Rézmann Máté, Rigó Bence, Miklós Máté, Ürögi László, Körmendi Kristóf, Meretei Bence, Sziládi Dominik, Kondor Raúl, Kovács Krisztofer, Gál Roland, Madácsi Benedek, Puska Kristóf, Halasi Márk, Szeles Martin, Szilágyi Sándor, Bobák Gergő . A csapat edzői: Orgovány István, Bedő Botond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!