Emléktorna

2019.01.15. 12:33

Futballal emlékeztek Pázmándon

Szombaton került megrendezésre Pázmándi Sportközpontban az I. Boronai József, id. Horváth István, Majdán Károly Emléktorna.

Káldor András

Fotó: Egyesület

Mindhárman emblematikus alakjai voltak a megyei sportéletnek, munkájukkal komoly részt vállaltak saját sportegyesületük fejlődésében.

Fotó: Egyesület

Boronai József Pettend SE elnökeként egy ütőképes csapatot épített fel, amely több éven keresztül a megyei II. osztály meghatározó csapatai közé tartozott.

Fotó: Egyesület

Idősebb Horváth István Pettenden, Kápolnásnyéken és Velencén is tevékenykedett edzőként, majd később Pázmándon is bekapcsolódott a munkába sportvezetőként.

Fotó: Egyesület

Majdán Károlynak rengeteget köszönhet Pázmánd SE szakosztálya, az egyesület 50. éves évfordulóját követően, pedig megválasztották az klub „Örökös Elnökének”.

Fotó: Egyesület

A torna egy rövid megemlékezéssel kezdődött, ahol az érintettek családtagjai is szép számban megjelentek.

Fotó: Egyesület

Az első kezdőrúgást Szanyó József veterán labdarúgó végezte el. A csapatoktól sportszerű, ám férfias küzdelmet láthattak a kilátogatók.

Fotó: Egyesület

A rendezvényen öt együttes vett részt: a Pettend SE és Pázmánd SE két-két gárdát vonultatott fel, míg az ötödik alakulatot Kápolnásnyék adta.

Fotó: Egyesület

A torna végeredménye: 1. Pettend I., 2. Pázmánd I., 3. Pettend II. , 4. Pázmánd II., 5. Kápolnásnyék.

A torna legjobb kapusa Szölllősi János (Pázmánd I.), a gólkirály Bánóczki Tamás (Pettend I.), a legjobb játékos Fényes Tamás (Pettend II.)

Fotó: Egyesület

Az eredményhirdetést követően Pázmánd SE U14-es korosztálya játszott gálamérkőzést. A fiatal növendékeket éremmel és kupával jutalmazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában