röplabda

2019.09.22. 22:16

Füredi és fővárosi siker

Ahogyan azt már megszokhatták a röplabdázás szerelmesei Fehérváron, a bajnoki szezon kezdete előtt néhány héttel felkészülési tornákat rendez a MÁV Előre SC férfi és női csapatok részvételével.

Káldor András

Látványos labdamenetekből sem volt hiány Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

A hölgyeknél a Dévényi Tibor Emléktornán a klub egykori elnökére gondoltak vissza jó szívvel a játékosok és vezetők egyaránt. A vendéglátó MÁV Előre SC-Bericap mellett a Budaörsi DSE, valamint a Szent Benedek Balatonfüredi RA csapatai vettek részt a körmérkőzéses megmérettetésen, melyen a fürediek végeztek az első helyen, miután mindkét meccsüket megnyerték. A Loki a második, míg a Budaörs a harmadik lett.

Látványos labdamenetekből sem volt hiány
Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

A férfiaknál a fehérvári röplabdázás néhai segítőjére, Horváth Károlyra emlékeztek immár 19. alkalommal, kétnapos, rangos, hatcsapatos tornával. A Jáky József Szakközépiskolában a MÁV Előre SC-Bericap megnyerte csoportját, legyőzve a Sümegi RE és a Nyitra csapatait, az MKOSZ csarnokban pedig a MAFC-BME a Dunaferr SE, és a Bratislava előtt zárt. A keresztjátékban a fehérváriak kikaptak a Dunaferrtől, így a 3. helyért játszhattak a Bratislavával. Ezt a találkozót a pozsonyi gárda nyerte, míg a fináléban a MAFC-BME csapata legyőzte a Dunaferr SE együttesét, és vihette haza a kupát. Az ötödik helyen a Nyitra csapata végzett, hatodik pedig a Sümeg RE lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában