Sport

2013.10.21. 15:37

FSE siker a megyei rangadón

Székesfehérvár – Az NB II-es sakk csapatbajnokság 3. fordulójában megyei rangadóra került sor, ahol a Fehérvár SE győzött a dunaújvárosi Királysakk SE ellen.

Matók János

A MÁV Előre SC Baján döntetlenezett. A megyei rangadón néhány békés remit leszámítva, a többi táblán nagy küzdelem folyt, végül a házigazda 8:4 arányban győzött. A hazai győztesek: Papagorasz Takisz, Albrecht Gábor, Kadlicskó József, Fehérvári István, Keresszegi Csaba, Tvaruskó László. Döntetlent ért el: Kiss Viktor, Szabó Kristóf, Pais Nimród, Reiter László. A vendégcsapatban nyert: Katona Ferenc, Ambrus Bence. Döntetlenezett: Jánoshalmi Attila, ifj. Katona Ferenc, Angyal Ferenc, László Debóra. A MÁV Előre SC Baján 6:6-ra végzett. Győzött: Havasi Gergő, Nádi Ferenc, Csordás Dávid, Czimer József, Homor Miklós. Döntetlent értek el: Csire Bence, Guber Tamás. Az FSE az 1., a MÁV Előre SC a 3., a Királysakk SE a 6. helyen áll a tabellán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!