Sport

2009.06.08. 02:29

Fociünnep volt a Sóstón

Székesfehérvár - Csukovics Lászlóra, a Videoton első élvonalbeli góljának szerzőjére emlékeztek szombaton a Sóstón rendezett nemzetközi utánpótlás- labdarúgótornán.

Parall Bálint

A Videoton Labdarúgó Közalapítvány ötödik alkalommal rendezte meg az emléktornát. A családias hangulatú tornán nemcsak a gyerekek, a szülők is remekül érezték magukat. Négy korosztályban - U8, U9, U10, U11 - 32 csapat érkezett a seregszemlére. A 11 éveseknél a Regatex kupát a Galánta nyerte, a Csrepka Tamás edzette Videoton piros és a Siófok előtt. Ebben a korosztályban a vidis Szabó Bence volt a legügyesebb, a gólkirály a galántai Lénárt András, a legjobb kapus Hajdú Tamás (VUK válogatott) lett. A szervezők a legjobb hazai játékosnak Pápai Kristófot választották. A tízéveseknél a Siófok nyerte a Rája Vegyesker kupát, megelőzve a Nagykanizsát és a Dunaújvárost. Iványi Gábor (Nagykanizsa) a gólkirály, Szentmártoni László (Siófok) a legjobb játékos, Varga Ádám (Dunaújváros) a legjobb kapus címet kapta. A legjobb hazai Varga Balázst lett. A Mogavil Kft. kupát a kilencéveseknél a SZAC kapta, Bernáth István csapata, a Videoton kék 2., a Keszthely a 3. helyen végzett. A legjobb hazai: Jámbor Olivér, a mezőny legjobbja: Csonka András (SZAC), a gólkirály: Pauer Krisztián (Balatonfüred), a legjobb kapus: Illés Áron (Vidi kék). A legfiatalabbak a Diána bútorbolt kupájáért versengtek, amelyet a Veszprém nyert, a Piliscsaba és a Szabó József irányította Vidi előtt. Szaniszló Márkot legjobb hazainak, Magyar Zsoltot (Veszprém) legjobb mezőnynek, Kiss Ágostont (Piliscsaba) legjobb kapusnak választották, a gólkirály Nagy Tamás (Felcsút) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!