Sport

2017.03.07. 21:55

Felcsúti válogatottak

Felcsút - Az U17-es labdarúgó válogatott összetartására két játékost is meghívott Michael Boris szövetségi edző.

Káldor András

Ősszel az U17-esek mellett az U19-es válogatott is bejutott a korosztályos Európa-bajnoki selejtezősorozat elitkörébe. Az örményországi tornán a Puskás Akadémiát Szabó Bence és Tóth Bence képviselte.

Előbbi az olaszok elleni nyitómeccsen megsérült, utóbbi viszont a svájciak ellen 2-1-re megnyert sorsdöntő összecsapáson két gólt szerezve alaposan kivette a részét a továbbjutásból.

Szabó Bencét és Tóth Bencét is meghívták a felkészülésre
Fotó: pafc.hu

Michael Boris szövetségi edző mindkettejüket meghívta a március 19. és 28. között Csehországban zajló elitkörös selejtezőtornára. Itt a vendéglátókon és a mieinken kívül Ausztria és Skócia korosztályos legjobbjai vesznek részt.

Nemzeti csapatunk elsőként 22-én a csehekkel mérkőzik, Uherské Hradistében, két nappal később ugyanott az osztrákokkal találkoznak, 27-én Zlínben a skótok várnak rájuk. A nyolccsapatos Eb-t július 2. és 15. között Grúziában rendezik, melyre a felkészülést Telkiben kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!