Sport

2006.06.28. 02:29

Fellebben a fátyol a Cornexi-Alcoánál

us 4-én, kedden, a 16.30-kor kezdődő nyilvános edzéssel elkezdi a felkészülést az idei szezonra a Cornexi-Alcoa-HSB Holding női kézilabdacsapata. Ny ...

Mórocz Zsolt

us 4-én, kedden, a 16.30-kor kezdődő nyilvános edzéssel elkezdi a felkészülést az idei szezonra a Cornexi-Alcoa-HSB Holding női kézilabdacsapata. Nyilvános, ám egyúttal rendhagyó lesz a nyitány, hiszen információink szerint a szurkolók előtt mutatják majd be a csapat új játékosait. Hogy kikről is lehet szó, azt szigorúan titokban tartják az illetékesek, s ez vélhetően azt is jelentheti, hogy nagy "durranás" részesei lehetnek azok, akik kilátogatnak a Köfém Sportcsarnokba. Eddig csak az biztos, hogy a szezon végén Lőw Andrea, Brigovácz Nikolette, Kiss Olívia, Vámos Boglárka és Szabó Valéria eltávozott a klubtól, míg Csernus Krisztina befejezte pályafutását. Úgy tudjuk, hogy négy, különböző poszton szereplő játékos kerül kedden majd bemutatásra, s az edzés után a szurkolók is beszélgethetnek a régi és az új játékosokkal. Egyébként is érdemes lesz kilátogatni a csarnokba, hiszen az első 50 szurkoló a most megjelenő autogramkártyát kapja meg ajándékba. Továbbá azért is, mert elkezdődik a bérletek árusítása - a tavalyi áron -, s azok, akik már kedden megvásárolják, 20 százalékos kedvezményben részesülnek, valamint az első kétszáz bérlettulajdonos a csapat galléros pólóját is megkapja ajándékba. A sportcsarnok kapuját 16 órakor nyitják ki az érdeklődők előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!