Sport

2006.10.21. 02:29

Felcsúti lendület

Székesfehérvár - Az előttünk álló hétvégén ismét teljes fordulót rendeznek az NB I/B-s labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában. Fejér megye csapatai nem esélytelenül lépnek pályára.

Kovalcsik Katalin

- Szeretném, ha a jó sorozatunk még sokáig tartana, úgy érzem az utóbbi öt fordulóban nyújtott produkciónkért nincs miért szégyenkezni. A DAC középpályássor és csatársora rendkívül erős, elég ha a két válogatott támadóra, Korsósra és Herczegre gondolok. A védelmük viszont sebezhető, remélem, hogy kihasználjuk a hazaiak megingásait - mondta Komjáti.

A Felcsút várható kezdőcsapata: Kozma - Szalai, Szirtesi, Trampler, Fodor - Ribi, Facko, Gálos (Domján), Hevesi-Tóth - Farkas, Földes.

Dunaújváros-Soroksár
Az idegenbeli vereség után szombaton kötelező nyernie a Kohász csapatának: szombaton délután fél háromtól a Soroksár együttese lesz az ellenfél. Cseppet sem könnyebb a helyzete Ivan Katalics edzőnek, mint volt a felcsúti kirándulás előtt. Már játszhat Micskó Márk és Nagy Attila, de Grósz Róbert büntetését nem mérsékelték. Sajnos a mozambiki Miro Daniel sem fog játszani. Ráadásul Riedl József is kénytelen kihagyni a szombati mérkőzést, mivel besárgult.

Balatonlelle-BFC-Siófok
Eddig csodálatosan alakul az ősz a siófokiaik számára, a BFC második a tabellán, egy ponttal lemaradva a Barcs mögött. A Balaton-parti rangadón is lehet nyerni...

Cseppet sem könnyebb a helyzete Ivan Katalinics edzőnek, mint volt a felcsúti kirándulás előtt. Már játszhat Micskó Márk és Nagy Attila, de Grósz Róbert büntetését nem mérsékelték. Sajnos a mozambiki Miro Daniel sem fog játszani. Ráadásul Riedl József is kénytelen kihagyni a szombati mérkőzést, mivel besárgult.

Balatonlelle-BFC-Siófok
Eddig csodálatosan alakul az ősz a siófokiaik számára, a BFC második a tabellán, egy ponttal lemaradva a Barcs mögött. A Balaton-parti rangadón is lehet nyerni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!