Sport

2013.03.10. 16:27

Fejér NB III-as labdarúgó-csapatainak az eredményei

Remekeltek Fejér NB III-as labdarúgó-csapatai a szombati fordulóban. A Dunaújváros PASE és a Mór egyaránt legyőzte ellenfelét, amíg a Videoton FC II döntetlenezett.

Matók János

Bakony csoport:

Nagykanizsa - Móri SE 1-2 (0-0), vezette: Papp Á.

Móri SE: Varga - Polovitzer (Loi), Bátki, Vajay, Kelemen, Handl, Arany Z., Tóth R., Farkas L. (Mayer), Molnár (Arany D.), Májer D. Vezetőedző: Sebestyén Ferenc.

A 15. percben Farkas szöglete után Handl a felső lécre fejelte a labdát. A vendégek uralták a játékot, de a 64. percben egy szöglet után Babati volt eredményes, 1-0, ám a 66. percben Molnár máris egyenlített, majd a 72. percben a győztes gólt is megszerezte, 1-2.

Duna csoport:

III. Kerület - Videoton Puskás Akadémia 2-2 (0-0), vezette: Bathó Vendel.

Videoton: Papp Marcell - Farkas V., Vachtler, Tamás, Jankovics - Pápai, Varga (Molnár M.), Papp Máté, Balog - Szabó, Vincze  (Nagy Á.). Vezetőedző: Komjáti András.

Szabó 50 méteres lövésénél a labda a felső lécen csattant, ez volt az első félidő legnagyobb helyzete. Aztán az 59. percben Szabó megszerezte a vezetést, 0-1, de Kaszai duplájával a fővárosiak fordítottak, 2-1. A  80. percben Nagy góljával lett döntetlen, 2-2.

Dráva csoport:

Dunaújváros PASE - Balatonlelle 3-1 (1-0), vezette: Rácz Béla.

DPASE: Milinte - Villám (Lázár), Csiszár, Farkas, Csehi - Szalai (Galambos), Sitku, Ato (Böőr),  Godslove, Perovics, Kocsis G.
Szakmai igazgató: Dobos Barna.

Gólszerző: Ato (29. perc) 1-0,  Galgóczi (49. perc) 1-1, Perovics (50. perc) 2-1, Godslove (68. perc) 3-1.
Az újvárosi csapat végig uralta a mérkőzést, a gólok mellett több helyzetet is kidolgoztak a játékosok, de azok kimaradtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!