Sport

2013.01.09. 16:03

Fehérváron a Real Madrid és a Bayern München!

Január 31-én kezdődik és február 3-án ér véget az a nagyszabású nemzetközi utánpótlás kadet (ez a 16 évesek korosztálya, bár lesz egy idősebb, U18-as csapat is a résztvevők között) kosárlabdatorna amelyet Székesfehérváron a Vodafone Sportcsarnokban (két meccs a VOK-ban lesz) rendez a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia, az Alba Regia SC és a magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége.

Silye Sándor

Emellett az egyik napon megrendezik a látványos korosztályos All Stars gálát is. Igen tekintélyesnek mondható a résztvevők listája. Itt lesz és viaskodik egymással a házigazdák képviseletében a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia, a magyar kadet válogatott, a spanyol Alicante és Real Madrid, a német Bayern München, a szerb KK Sombor, a horvát Cibona Zagreb, a szlovén Olimpija Ljubljana. A torna csütörtök este, 18 órakor a megnyitóval kezdődik, majd aznap este már mérkőzést is láthatnak a nézők.

Címkék#kosárlabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!