Sport

2013.02.15. 13:30

Fehérvári tűzoltó törzsőrmester lett a snowboard bajnok

Berta Bence, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója szerezte meg a bajnoki címet a lánglovagok síbajnokságán.

feol-duol

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kékestetőn rendezte meg a 2013. évi országos tűzoltó síbajnokságot február 14-én, csütörtökön - számolt be pénteken Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Fotók: Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A versenyen a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot képviselő csapatból Berta Bence tű. törzsőrmester, a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója szerezte meg a bajnoki címet.

Berta Bence látható egy franciaországi sípályán

Fejér megyét a férfi sí kategóriában Kovács István tű. százados, Rabóczki Zsolt tű. főhadnagy és Ábrahám Barnabás tű. zászlós, míg a férfi snowboard kategóriában Berta Bence tű. törzsőrmester képviselte. A versenyzőknek időre kellett lesiklaniuk a 800 méteres pályán. Kategóriánként a tíz legjobb időt elért indulók vehettek részt a döntőben. Berta Bence tű. törzsőrmester snowboardosként nemcsak a selejtezőben, hanem a döntőben is a legeredményesebbnek bizonyult, és ő szerezte meg a tűzoltó snowboard bajnoki címet.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!