Sport

2016.11.25. 16:15

Fehérvári játékosok a kezdőben

Budapest - Szombaton a Tüskecsarnokban rendezik a 25. kosárlabda All Star-gálát, Alba játékosokkal a csapatban.

Szupkai Gábor

Az már korábban kiderült, hogy a szavazatok alapján az Alba Fehérvár két magas embere, a tavalyi gála legjobbjának választott Lóránt Péter és Keller Ákos ezúttal is ott lesz a parketten a Nyugat válogatottjának kezdő ötösében a hétvégi, 25. All Star Gálán a fővárosi Tüskecsarnokban. Miután nyilvánosságra került a teljes névsor, kiderült az is, hogy bekerült a keretbe a nyáron szerződtetett kanadai bedobó, Justin Edwards is.

Keller Ákos (labdával) negyedszer lesz ott a legjobbak között Fotó: Koppán Viktor

Edwards - mivel a nyáron érkezett - először lép pályára ezen rendezvényen, ellenben Keller Ákos immár negyedszer lesz ott a szombati rendezvény 18 órakor rajtoló főmeccsén,

- Megtiszteltetés, hogy a szurkolók szavazatai alapján ismét ott leszek a kezdő ötösben. Nagyon remélem, sokkal többen kilátogatnak az eseményre, mint egy évvel ezelőtt. Ebből következően sokkal jobb lesz a hangulat - közölte Keller Ákos.

A legtöbb játékost az Alba Fehérvár, valamint az NB I-ben veretlen Egis Körmend adja, mindkét csapatból hárman jutnak szóhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!