Sport

2009.03.24. 03:29

Fehérép Alcoa: pénteken eldől a sorsuk

Székesfehérvár - Az NB I-es női kézilabda-bajnokság alapszakaszának az utolsó fordulóját rendezik hétvégén. Izgalmasnak ígérkezik.

Matók János

Felettébb izgalmasnak ígérkezik a bajnokság alapszakaszának az utolsó fordulója, leglábbis békéscsabai és székesfehérvári szempontból. Ugyanis a lényegi kérdések már eldőltek, kivéve azt, hogy a rájátszás felsőházának a Győr, a Debrecen és a Ferencváros mellett melyik csapat lesz a negyedik tagja? A jelenleg 4. helyen álló Békéscsaba, vagy a Fehérép Alcoa FKC?

A kérdés már pénteken eldőlhet, amikor is az alföldi csapat a Ferencvárost fogadja, amíg a fehérváriak szombaton 18 órakor a tabellán utolsó helyezett Vasast látják vendégül. A Békéscsabának már egy döntetlen is jó az üdvösséghez, hiszen azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény számít, s ők oda-vissza legyőzték az FKC-t. Viszont ha a tabellán 3. helyezett Fradi idegenben nyer - amennyiben lesz rá késztetésük Szucsánszkiéknak -, úgy a Fehérép Alcoának nincs más teendője, mint a pénteki eredmény ismeretében eleget tenni a papírformának...

Vagyis: sokak pulzusa vélhetően szaporábban ver majd pénteken este. Bár ha nem lett volna Halas, Vác stb...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!