Sport

2009.09.10. 02:29

Farkas II. és Filipovics is a csapattal edzett

Felcsút - Kedden és szerdán a felcsúti technikai központban edzett a Videoton FC. Farkas II. Balázs és Nenad Filipovics is tréningezett.

Gyuricza Ferenc

A Videoton FC vezetőedzője, Mezey György négy edzést is a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia területén található technikai központban vezényelt a játékosoknak.

A tegnap délutáni egymás közötti játékban már Farkas II. Balázs is pályára lépett, és kimondottan jól mozgott. Nagy a valószínűsége, hogy szombaton, a Videoton-Puskás Akadémia hazai NB II-es mérkőzésén, az Ajka ellen már magára ölti a piros-kék mezt. Viszont a tegnap délutáni tréninget kihagyta Lipták Zoltán, aki ugyan ott volt a játéktér szélén, de egy apró húzódás miatt inkább nem játszott. Viszont ismét edzett az ujján megsérült kapus, Nenad Filipovics. A társakat a nézőtérről figyelte Goran Vujovics, aki elmondta, hogy hamarosan elkezdi az edzéseket, s októberben visszatérne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!