Ping-pong

2019.03.01. 19:46

Fájó Honvéd-vereség a másodiktól

Remekül kezdett, mégis rangadót veszített a Honvéd Szondi SE együttese Tatán a férfi asztalitenisz NB I 13. fordulójában. A fehérváriak második csapata nem hibázott Esztergomban az NB III soros játéknapján.

Nagy Péter

Fehérvári szempontból remekül indult a tatai derbi a tabella két éllovasának részvételével, a Honvéd Szondi a páros meccsek után egyből elhúzott 2-0-ra az NB I rangadóján. Az egyéni küzdelmek során sokáig fej-fej mellett haladtak a felek, de hiába Jakab Gábor kiváló játéka (4 győzelem), a végén a hazaiak örülhettek, 10-7. A szondisok a vereségük ellenére megőrizték harmadik helyüket a tabellán, igaz, a mezőny rendkívül sűrű, így többen pályáznak a dobogóra.

Az első kerettel Tatára utazó Volsik Tibor nélkül lépett asztalhoz a Honvéd NB III-as gárdája az Esztergom otthonában. A párosok szoros küzdelme után az egyesekben már kidomborodott a különbség, így a koronázóvárosiak 11-7 arányban győzni tudtak Slett József és Kovács Dávid vezérletével. A Fejér megyeiek maradtak a második helyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában