Sport

2006.06.09. 22:00

Ezüstérem a tét

Székesfehérvár - A hét végén a 29. fordulót rendezik a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A mérkőzéseket egyetlen kivétellel vasárnap 17.30-kor játsszák.

Mórocz Zsolt

Szentjobbi István, a bicskei csapat játékos-edzője reménykedik, hogy társai felfogják a Martonvásár elleni mérkőzés fontosságát, illetve a bajnok lazábban áll majd az összecsapáshoz. A középpályás ezt várja a fordulótól
Alba Regia-K.nyék
- Mivel engem kérdez, így a saját szempontjainkat nem tudom figyelmen kívül hagyni, ezért azt várom, hogy győz a fehérvári csapat.
Etyek-Polgárdi
- Az Etyek ott folytatja, ahol a velencei mérkőzést megelőzően abbahagyta, újra nyerő szériában van. Jó, masszív csapat, ami a Polgárdiról viszont nem mondható el, ők elég rapszodikusak. Talán már a végét várják Szoboszlaiék, ám a hazaiaknak még van motivációja.
Velence-Adony
- Hasonló a szituáció, mint az előző párharcnál, én hazai sikert várok.
Iváncsa-Szabadegyháza
- A Pusztaszabolcs mellett a Szabadegyháza lehet a másik kieső. Benne van ugyan a bravúr a játékukban, de az Iváncsát egységesebb csapatnak érzem, szerintem otthon tartják a három pontot.
Csór-Kisapostag
- Egy ikszes mérkőzésnek gondolom. A Kisapostag nagyjából velünk egy játékerőt képvisel. A Csór jobb csapat, ám ők is elég rapszodikusak, gyengébbek a tavalyihoz képest.
Baracs-Sárszentmiklós
- Saját tapasztalatból mondhatom, jó csapat a Sárszentmikós, de ők is képesek betlizni. A Baracs azonban nem az a csapat, amelyik zavarba hozza őket.
Martonvásár-Bicske
- Nehéz dolgunk lesz, hiszen Jakab János eltiltott, ráadásul én sem biztos, hogy vállalni tudom a játékot. Remélem a srácok átérzik a mérkőzés fontosságát, s jó lenne, ha Kovácsék sem szívnák magukat, akkor talán van esélyünk az egy pontra.
Aba-Sárvíz-P.szabolcs
- Fix egyes mérkőzés, még az eltiltott Pálfi nélkül is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!