Sport

2010.01.09. 03:29

Ez az NB I szintjének felelt meg

Székesfehérvár - Az Extraligában az egyik rivális, az Újpest látogatott a bajnokság középszakaszában Fehérvárra. Meglepetésre a MÁV Előre röplabdázói 3-1-re elbukták a találkozót.

Parall Bálint

Az Újpesttel tegnap találkozott a női Extraligában harmadszor a MÁV Előre SC. Fésüs Irén tanítványai az alapszakaszban oda-vissza legyőzték a lilákat, így joggal reménykedhettek, hogy ezúttal is sikerül győzniük. Ehhez képest a fehérváriak - Antal, Zsoldos, Pintér, Vacsi, Papp, Tálas, csereként: Germann (libero), Borsos, Dzunic - elég álmosan kezdték a találkozót, hiszen a vendégek az első két szettet behúzták. Az elsőben ugyan szorongattak a mávos lányok (25-27), a másodikban viszont az újpestiek domináltak (19-25). Érezhetően nem ment a játék a hazaiaknak, sok volt a pontatlan leütés és a rossz adogatás.

A harmadik szettben fordult a kocka, magukra találtak a lányok, és ezt a játékrészt 25-13-ra meg is nyerték. A negyedik szettben visszakanyarodtak a kiindulási ponthoz , ismét romlott az ütő- teljesítmény, s ugyan 16 pontig fej-fej mellett haladtak, utána elvesztették a fonalat, az Újpest ezt kihasználva 25-18-ra megnyerte a játékrészt, és 3-1-re a meccset.

- Ezzel a játékkal az NB I kapujában vagyunk - summázta röviden a látottakat Fésüs Irén, a MÁV Előre edzője.

 

- Ezzel a játékkal az NB I kapujában vagyunk - summázta röviden a látottakat Fésüs Irén, a MÁV Előre edzője.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!