NB III

2019.10.08. 11:00

Értékes három pontot szerzett a PAFC II

A kiesőzóna elől menekülők játszottak az NB III nyugati csoportjának 9. fordulójában. A Sárvár FC fogadta a Puskás Akadémia második csapatát – nem sok babér termett nekik.

Korondy Tamás

Számottevő esemény nélkül rúgta a bőrt a két gárda több mint egy félidőn keresztül. A fordulás után megindult a szekér: előbb az 53. percben Ganbold Gambayar juttatta előnyhöz a vendég csapatot, majd négy perc elteltével Komáromi György talált be, 0-2. Negyedórával a vége előtt megérkeztek a zöld-fehér hazaiak is a meccsbe: Keresztes Krisztián tudott szépíteni, 1-2, ám egy gyors lapcsere után (Pető, 76., Posztobányi 79.) nem csak az előnyt, de góljainak számát is megduplázta Komáromi, ezzel eldöntve a találkozót, 1-3. A teljesen hitehagyott vasiaknak a 92. percben Fülöp Lóránt Levente vitte be a kegyelemdöfést, kialakítva az 1-4-es végeredményt. A sikerrel a 12. helyen áll a PAFC II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában