Sport

2016.09.21. 19:51

Erősít a Fehérvár Enthroners: rajongókkal találkoztak az új játékosok

Székesfehérvár - Az osztályozóra készülő Fehérvár Enthroners újonnan érkezett négy légiósa az Országalmánál találkozott a rajongókkal.

Szupkai Gábor

Szombaton 15 órakor a magyar amerikai futball-válogatott Lengyelországgal játszik a First Fielden, de a fehérvári játékosoknak más lebeg a szeme előtt. A Fezen Divízió II döntőjében ugyan vereséget szenvedett a Fehérvár Enthroners a Budapest Eagles ellenében, de a magasabb osztályba jutásra ott a B terv, az október 8-ai osztályozó a Tata Mustangs legjobbjaival szemben.

A Fehérvár Enthroners új légiósai. Felső sor: Jebrai Regan és Remy Sap, alsó sor: Oscar Sap és Antonio Roane (Fotó: Simon Erika)

A csapat hétfőn a Széchenyi István Műszaki Szakközépiskolába látogatott el népszerűsíteni a sportot, kedden pedig Fehérvár belvárosában a szurkolókkal találkoztak az Enthroners család legújabb tagjai: egy holland származású testvérpár, Oscar és Remy Sap - utóbbi a magyar válogatott keretének is tagja -, valamint Jebrai Regan és Antonio Roane rögtönzött oktatást is tartott a megjelenteknek, majd a városházán köszöntötte őket a város polgármestere és jegyzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!