Foci

2019.05.27. 21:08

Erősen negatív az NB III legutóbbi fordulójának mérlege

A labdarúgó NB III. 29. fordulójában mindössze egy megyei siker született.

Dévai N. Csaba

Közvetlenül a fordulás után tudott betalálni Kiszely

Fotó: PFLA

Nyugat csoport

Puskás Akadémia FC II–Tarr Andráshida SC 2-1 (0-0)

Nem borult a papírforma Felcsúton, miután a hazai együttes magabiztos játékkal legyőzte a sereghajtó Zala megyeieket. A gól nélküli első félidőt követően az 51. percben, Kiszely Dominik révén szerezték meg a vezetést, egy szép támadás végén. A 77. percben Magyar Zsolt 18 méterről eleresztett lövése biztosította be sikerét a PAFC II, amely – bár Tóth László góljával szépíteni tudott az Andráshida – 2-1-es győzelmének köszönhetően egy fordulóval a bajnokság vége előtt továbbra is versenyben van a dobogóért.

Közép csoport

Szentlőrinc SE–Iváncsa KSE 5-0 (3-0)

Nem volt ennyire szerencsés az Iváncsa, Domján Attila csapata komoly vereségbe szaladt bele a második helyen álló Szentlőrinc otthonában. A 4. percben bekapott első gólt a félidőig további kettő, a fordulást követően pedig újabb pár követte, így alakult ki az 5-0-s végeredmény.

Budapest Honvéd MFA–Dunaújváros 1-0 (1-0)

Annak ellenére, hogy a 39. perctől emberelőnyben játszott, nem tudta ledolgozni a 37. minutumban szerzett hátrányát a jelenleg negyedik helyen álló Dunaújváros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában