A fiatalon elhunyt futballista tiszteletére

2018.12.13. 10:57

Első alkalommal került megrendezésre a Doma Zoltán Emléktorna

Doma Zoltán nevét sokan ismerték a Fejér megyei futballpályákon, a Videotonban, majd a Gázszer csapatában nevelkedett támadó felnőttként többek között a Junior FC-ben, Csóron, Kápolnásnyéken, Lovasberényben és Bodajkon is lőtte a gólokat.

Káldor András

Egykori barátok, ismerősök és csapattársak koptatták a csóri tornaterem parkettjét Doma Zoltán tiszteletére

Fotó: A szervezők

Másfél éve azonban gyilkos kór támadta meg a szervezetét, amely végül idén ősszel le is győzte őt.

Az egykori barátok úgy gondolták, illő módon, focival emlékeznek arra az emberre, akire soha senki nem tudott rosszat mondani, mindenki szerette humoráért, higgadt, nyugodt mértéktartásáért, társasági szerepvállalásaiért. A hatcsapatos mezőny nemcsak a volt társakból, hanem azokból a csapatokból jött össze, ahol korábban szerepelt Doma.

Egykori barátok, ismerősök és csapattársak koptatták a csóri tornaterem
parkettjét Doma Zoltán tiszteletére
Fotó: A szervezők

A résztvevők leginkább a játéklehetőségnek örültek, valamint, hogy sok év után újra láthatták egymást, csak a szomorú apropó ne lett volna.

A színvonalas torna végén a Salacz Zoltán által vezérelt Csór nyerte meg a serleget a Reveland Zoltán fémjelezte Lovasberény előtt. A harmadik helyre a néhai csatár egyik korábbi kispályás együttese, a Döcös futott be. A vándordíjat Doma Zoltán édesanyja és felesége, Eszter adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában