A Dunaferr a Kecskemétet fogadja

2020.02.27. 19:17

Elrajtol az alsóházi rájátszás a futsal NB I-ben

Elrajtol az alsóházi rájátszás a futsal NB I-ben. A Dunaferr DUE Dutrade FC az alapszakaszban az utolsó, 10. helyen záró SG Kecskemét Futsal gárdáját fogadják a Dunaújváros Sportcsarnokban ma 19 órai kezdettel.

Káldor András

Németh Péter (feketében), a Dunaferr csapatkapitánya

Fotó: duol.hu

Nem úgy sikerült a dunaújvárosi együttes idénye eddig, ahogy azt korábban eltervezték a vezetők, és a piros-fehérek szurkolói. A csapat összetétele, valamint tudása alapján sokkal többre hivatott lenne, és ezt már bizonyította is korábban. Az alapszakaszban több olyan mérkőzés volt, melyet biztosan hozniuk kellett volna, és akkor simán ott lehetnének a felsőházi küzdelmekben.

Németh Péter (feketében), a Dunaferr csapatkapitánya
Fotó: duol.hu

Ma a sereghajtó SG Kecskemét Futsal ellen „kötelező” lesz a győzelem, már csak azért is, mivel az alapszakaszban 5-2-re nyertek hazai pályán Pál Patrik 2, valamint Csányi Dávid, Fridrich Dávid, és Szeghy Szabolcs góljaival. A visszavágón szorosabb mérkőzést játszottak a felek, a kecskeméti Szedmák Roland öngólját még kiegyenlítette Sallai Bence, de az újvárosiak győztes találatát Fridrich lőtte a második játékrész elején.

Az alapszakasz utóbbi két meccsén biztatóan játszott a Dunaferr, legyőzték a dobogóra vágyó Nyírgyulaj KSE, és a Rubeola FC együtteseit, erre a teljesítményre alapozhatnak majd a rájátszás során is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában