értékelték a május eleji Világkupa-viadalt

2019.05.14. 19:48

Elnökségi ülést tartott az Alba Volán SC

Az öttusa szakosztály igazgatója, Vörös Zsuzsa elmondta, rendezési szempontból kiválóan sikerült az ötnapos székesfehérvári esemény.

Horog László

Tóth István is elégedett volt a VK lebonyolításával

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A volánosok eredményei kapcsán közölte, Kovács Sarolta nem állhatott rajthoz, miután egy vírusos megbetegedés ledöntötte a lábáról. Demeter Bence két bokaműtét után tért vissza, az igazgató szerint az is nagy dolog, hogy a döntőbe beverekedte magát a selejtezőből. A sérülése kiújult, ami nagyban befolyásolta a vívását, végül a 35. helyen ért célba. „Az viszont komoly fegyvertény, hogy Málits István is ott volt a fináléban, a 25. helyen zárt. Amennyiben jövő hétvégén, Prágában is bejut a fináléba, esélyt teremt magának, hogy rajthoz álljon az idei vb-n, valamint Eb-n.”

Tóth István is elégedett volt a
VK lebonyolításával
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Az ügyvezető, Sárvári László kiemelte, a közelmúltban rendezett versenyen remekül vizsgáztak a létesítmények, a zord idő ellenére jó hangulatú viadalt bonyolítottak a hazai szövetség illetékeseivel közösen. Hozzátette, a város vezetői és a városgondnokság munkatársai minden támogatást megadtak. Az elnök, Tóth István bejelentette, hogy a klub közgyűlését május 28-án, kedden délután tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában