Sport

2006.10.09. 02:29

Ellenállhatatlan Audi

Győr - A Dunaferr NK női kézilabda-együttese vasárnap este a Győr otthonában lépett pályára bajnoki mérkőzésen. A bajnok volt az esélyesebb a korábbi bajnok ellen, s nyert is.

nincs nev

A kisalföldi együttes  eddigi összes mérkőzését megnyerte, míg a Dunaferr NK  már három pontot vesztett.A  két klub megállapodása alapján a Győrtől igazolt Mörtel nem játszhatott. 

A második felvonásban sem javult a helyzet, sőt, az első félidőben kevesebbet mutató Görbicz vezérletével a hazaiak egyszerűen bedarálták a Dunaferrt. Ferlingék próbálkoztak, de az erőtlen kísérletek és rossz passzok nyomán tovább nőtt a hátrányuk. Amikor a győri közönség a tízgólos előnyt ünnepelte, már teljesen szétzilálódott a vendégegyüttes. Az erőviszonyok ismeretében a győzelem igencsak nagy bravúrnak számított volna, de a mutatott játéknál többet vártunk.

A Dunaferr NK együttese Sirina - Lovász 2, Pigniczki, Laluska 2, Balogh 2, FERLING 5, Nagy I. Csere: Hoffmann (kapus), Őri 6/4, Borbás 1, Obucina 2, Gertsmár, Vincze, Gáspár, edző: Kovács Péter összeállításban játszott ezen a mérkőzésen.

Kovács Péter: - A kis gép húsz percig bírta az Audi ellen. Csalódott vagyok a mutatott teljesítmény miatt, mi azért ennél többet tudunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!