Sport

2015.01.22. 16:40

Elkelt az Aranyalma: taroltak a volánosok

Székesfehérvár - Lapunk olvasói az elmúlt hetekben három kategóriában választhatták meg Fejér megye legjobb sportolóit, akik az Aranyalma-díjjal gazdagodnak.

Bobory Balázs

Lapunk szavazásán összesen 3460-an voksoltak, ezt összesítettük, és csütörtök délután az alábbi végeredmény született.

A legjobb sportoló kategóriában a Volán Fehérvár világ- és Európa-bajnok öttusázója, Demeter Bence nyert a szavazatok 67,9%-val. Második lett a Videoton labdarúgója, Juhász Roland (16,7%), harmadik csapattársa, Nikolics Nemanja (15,4%).

Erdély Csanád szoros versenyben lett első helyezett. Fotó: Koppán Viktor

A csapatok versenyében a Fehérvár AV19 hokicsapata győzött (56,2%) megelőzve a Videotont (28,2%) és a DAB.Docler jégkorongozóit (15,6%).

A legnagyobb verseny a legjobb ifjúsági sportoló kategóriában zajlott. Miután hétfőn, a szavazás eredeti zárásakor a Fehérvár AV19 jégkorongozója, Erdély Csanád, illetve a Hullám 91 úszója, Sebestyén Dalma holtversenyben állt az élen, három nappal meghosszabbítottuk a voksolást. Végül Erdély Csanád nyert (45,5%), Sebestyén Dalma második lett (40,3%). A harmadik helyen a dunaújvárosi kenus, Hajdu Jonatán végzett (14,2%).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!