foci

2018.03.18. 09:00

Élcsapat jön az Aqvital FC Csákvár ellen

A feljutásra is esélyes Kisvárda Master Good látogat a Tersztyánszky Ödön Sportközpontba vasárnap, 17 órakor.

Nagy Péter

A sárga mezes Aqvital FC Csákvárnak több lehetősége is volt a Szolnok ellen, ezek közül végül kettőt ki tudtak használni, és megszerezték az idény első győzelmét

Fotó: Koppán Viktor

Hibátlanul kezdte az Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata a Merkantil Bank Liga NB II tavaszi idényét. Szijjártó István alakulata előbb Mosonmagyaróváron aratott értékes győzelmet, majd a télen megerősített Zalaegerszeget is legyűrte saját otthonában. A remek rajttal a bennmaradást jelentő 16. helyre jöttek fel Sándor Györgyék, akik egyedül azt sajnálhatják, hogy a Győr elleni hazai bajnokijuk a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.

Vasárnap tehát a csákvári publikumnak is bemutatkozhatnak az új igazolások: Hermány Bence, Király Botond, Tamás Nándor és Bobál Gergely. A második helyen tanyázó Kisvárdáról viszont nem lehet elmondani, hogy elkapta volna a fonalat. A szabolcsi gárdát legutóbb a kiesés ellen menekülő Siófok tréfálta meg otthon, előtte pedig a ZTE is legyőzte őket. A zalai 2–1-es vereséget követően Kondás Elemér vezetőedző néhány játékosát még a keretbe sem nevezte a Balaton-partiak ellen: Matija Misics, Oláh Gergő és Papucsek Barna sem volt részese a 2–0-s kudarcnak. A Várda 10 pontos előnye hétre olvadt a harmadik pozícióban lévő Békéscsaba előtt, így a vendégeknek létfontosságú lesz a három pont begyűjtése. A csákváriak azonban boríthatják a papírformát a rossz passzban lévő látogatókkal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!