Sport

2015.07.22. 14:42

A fehérvári U16-os fiú kosarasok a következő napokban négy edzőmérkőzést vívnak

Székesfehérvár - A szófiai, U16-os, B-csoportos Eb-re készülő, fiú kosarasok a következő napokban négy edzőmérkőzést vívnak a Vodafone Sportcentrumban.

Horog László

Váradi Attila vezetőedző egy éve még a húsz éven aluli együttest dirigálta a Krétán rendezett, A-csoportos Eb-n, majd átvette a négy évvel fiatalabb korosztályt, amellyel augusztus 4-től 19-ig, Bulgáriában, Szófiában szerepel a B-divizió kontinensviadalán.

A mieink a következő napokban Fehérváron készülnek az erőpróbára, július 24-én, pénteken 18 órakor, másnap, 25-én, szombaton 16 órakor vívnak felkészülési meccset a szlovénokkal, a Vodafone Sportcentrumban. Jövő héten, július 29-én, szerdán 17 órakor, majd 30-án, csütörtökön, 11 órakor az osztrákokkal csatáznak ugyanott. A mérkőzésekre a belépés ingyenes.

A Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiát a center Lévi Kevin képviseli a keretben. Az együttes csapatvezetője Halm Rolland, technikai vezetője pedig Horváth Orsolya.

- Bízom abban, hogy a minél előkelőbb helyen végzünk a bolgár fővárosban. A felkészülési mérkőzések egyértelműen hasznosak. A szlovénok előttünk járnak, ők a legjobbak között, az A-csoportban szerepelnek, az osztrákoknál viszont jobbak vagyunk - közölte Halm Rolland.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!