karate

2019.11.26. 22:37

Dvéri Maja aranyérmes diadala

A Hajdúságban rendezték a Debrecen Kupa elnevezésű, nagyszabású karateversenyt, ami egyben a Magyar Kyokushin Karate Szervezet Országos Bajnoksága volt. Dvéri Maja aranyérmes lett.

Horog László

Dvéri Maja csapat katában is tatamira lép Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A viadalon az Alba Regia SC színeiben versenyző Dvéri Maja remekül szerepelt, a junior korcsoportban kata (formagyakorlat) kategóriában első helyezést szerzett. Majának a júniusi, korosztályos Shinkyokushin Európa-bajnokságon szerzett aranyérme után ez volt az első tatamira lépése, őrzi jó formáját, ugyanis ezúttal sem talált legyőzőre. Jövő hétvégén újabb feladat vár rá, a Budapesten megrendezésre kerülő nemzetközi Kyokushin Karate Csapatbajnokságon.

A fővárosi erőpróbán klubtársával, Fehérvári Ádámmal, valamint a csapatba meghívott „vendégjátékossal”, a várpalotai Radnai Viktorral együtt az Alba Regia SC színeiben „csapat katában” is megméretik magukat.

Dvéri Maja csapat katában is tatamira lép
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

– Ez a versenyszám teljesen új Magyarországon, a különlegességét az jelenti, hogy egyszerre három versenyző mutatja be gyakorlatát, amelynek kivitelezését a bírói testület értékeli. Bízunk a sikeres szereplésükben, versenyzőink felkészülten utaznak az erőpróbára – mondta Kovács Ferenc vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában