röplabda

2019.11.04. 18:55

Dunaújvárosi siker a megyei rangadón

A férfi röplabda NB I 4. fordulójának slágermérkőzését a Fejér megyei rangadó jelentette, a MÁV Előre-Bericap csapata ugyan simának látszó vereséget szenvedett a Dunaferr SE együttesétől, ám mindhárom játékrészben legalább húsz pontig jutottak a kék-fehérek.

Káldor András

Majoros Balázs (DSE) ütését sáncolná a Kun–Kholmann duó Fotó: DSE

Dunaferr SE–MÁV Előre-Bericap 3:0 (-20, -23, -24)

Dunaújváros, 100 néző.

Dunaferr SE: Tomanóczy B., Laczi, Quintz, Majoros, Iván G., Mészáros, Gebhardt (liberó). Csere: Iván B., Balázs, Ambrus, Sümegi (liberó), Hatvany, Kecskeméti, Tajti. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

MÁV-Előre Bericap: Kun, Náhol, Németh, Kholmann, Cordies, Stefanovics, Takács M. (liberó). Csere: Szőke, Neukum, Hortobágyi, Tóth, Szentesi (liberó). Megbízott edző: Nagy Róbert

A mérkőzésnek mindkét oldalon komoly volt a tétje, hiszen a találkozó előtt a fehérváriak – meglepő módon – az utolsó helyen álltak a tabellán, ahonnan egy esetleges Újváros elleni sikerrel elmozdulhattak volna, míg győzelme esetén a Dunaferr megerősíthette volna helyét a harmadik helyen.

Majoros Balázs (DSE) ütését sáncolná a Kun–Kholmann duó
Fotó: DSE

Érdekesség, hogy az összecsapást megelőző délelőttön a vezetőedzői tisztségéről lemondó Németh Ödön helyett Nagy Róbert, a MÁV Előre SC elnöke dirigálta a kék mezes együttest.

– Bár még nem találkoztam Németh Ödönnel, a csapat motiválatlansága állhat döntésének hátterében. Szoros szetteket játszottunk, azonban végig a Dunaferr dominált, a harmadik játszmában vezettünk ugyan négy-öt ponttal, de ezt az előnyt, ha nehezen is, de megfordították a hazaiak. Nem nyújtottunk rossz teljesítményt, úgy vélem, hogy a váltás nem lesz kárára a csapatnak – fogalmazott a mérkőzést követően Nagy Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában