Sport

2014.09.02. 11:52

Díjugratás: Aranyérmes Kunos Dorottya és Ulbrecht Alíz

Székesfehérvár - Két versenyszámban megyei lovas végzett az első helyen, a fehérvári Kunos Dorottya és a dinnyési Ulbrecht Alíz. A hét végén a megyei bajnokság 5. fordulója következik.

V. Varga József

Országos díjugrató versenyt rendeztek a Kunos Lovardában B/0 - B/4 kategóriában, nyolc versenyszámban, 207 indulóval. A versenyigazgató és a versenybíróság elnöki tisztét Kunos Attila töltötte be, bírósági tagként Vámos Valentína és Széplaki Pál ténykedett, a pályát Szarka Ferenc építette. Megyei versenyzőink egyaránt két arany- és két ezüstérmet gyűjtöttek be.

A B/1a versenyszámban Kunos Dorottya az első és a második helyet is megszerezte Dorina, illetve Candy nevű lovával (Fotó: V. Varga József)

Eredmények (a győztesek, illetve a Fejér megyei versenyzők szempontjából):

B/0 nyitott: 1. Pál Renáta (Gina, Taszári Vital LSC), 8. Tagai Eliza (Olympia, Kings Gold LSE, Dinnyés).

B/1a stílusverseny kezdő lovasok: 1. és 2. Kunos Dorottya (Dorina és Candy, Kunos Lovarda, Szfvár), 4. Tagai Eliza (Olympia, Dinnyés) és Fülöp Sára (Fortuna, Dinnyés) holtversenyben.

B/1c nyitott: 1. Ulbrecht Alíz (Phoenix, Dinnyés).

B/2 ifjúsági: 1. Bársony Boglárka (Clinton, Simonpuszta LSE, Érd), 2. Baumühlner Viktória (Griffendale, Mezőfalvi LE).

B/2 nyitott: 1. Pintér Zoltán (Luxor, MLK Petőfi LK, Söpte), 8. és 10. Király Cintia (Chicago és Claudius, Dinnyés), 9. Király Klaudia (Tipi, Dinnyés).

B/3 ifjúsági: Nagy Evelin (Tristan, Ajkai LE).

B/3 nyitott: 1. Szentirmai Péter (Lord’s Champ, Bábolna SE).

B/4 nyitott: 1. Fekete György (Ginus, SMAFC LSZ, Nagycenk), 10. Király Klaudia (Heléna, Dinnyés).

A Fejér megyei díjugrató bajnokság 5. fordulóját szeptember 6-án, szombaton rendezik meg Székesfehérváron, a Kisteleki tanyán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!