Gratulálunk!

2019.05.29. 20:19

Díjazták a legjobb öttusázókat a Volánnál

Az Alba Volán SC közgyűlésén tisztújításra ugyan nem került sor, néhány elismerés azonban gazdára talált.

Horog László

Kalincsák Eszter és Bernáth Bálint is elismerést vehetett át

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Az Alba Volán SC közgyűlését megtisztelte a Magyar Öttusa Szövetség vezetője, Bretz Gyula, valamint Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere, akik szerint a hazai pentatlonsport sokat köszönhet a volánosoknak a folyamatos eredményekért.

A szavazásra jogosult 30-as létszámból 25-en megjelentek a Börgöndi úti tanácsteremben, elsőként Tóth István elnök számolt be a tavaly május óta eltelt időszakról, majd az öttusázók és vívók első embere, Vörös Zsuzsanna értékelt. A sportlövők eredményeiről és

anyagi helyzetéről Botos Zoltán tett említést, a természetjárók hétköznapjairól pedig Inczéné Mátyás Jolán beszélt. A tagság egyhangúan fogadta el az elhangzottakat, miként a gazdasági tevékenységgel kapcsolatos beszámolókat is. Örömmel nyugtázták, hogy a sportklub minden kötelezettségének időben eleget tesz, köztartozása pedig nincs.

Kalincsák Eszter és Bernáth Bálint is elismerést vehetett át
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A legjobb sportolóknak járó díjakat Tóth István és Sárvári László adta át. A legjobb öttusázó Kovács Sarolta és Demeter Bence lett, míg az utánpótlásban ezt az elismerést Kalincsák Eszter és Bernáth Bálint kapta. A sportlövők legeredményesebbje Kapócs István volt, valamint kitüntették a 83 éves természetjárót, Falvay Mártont is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában