magyar kupa

2018.10.11. 15:00

Délidőben vághat vissza a Vidi

Többnyire ebédidőben viaskodnak majd a labdarúgó Magyar Kupa 7. fordulójában még állva maradt csapatok. A legjobb 32 közé jutásért október 30-án és 31-én csatáznak az együttesek.

Ferencz Balázs

Fotó: Kricskovics Antal/ Fejér Megyei Hírlap

A 64-es főtábla mezőnye október 31-én, szerdán 12 óra környékén, ebéd helyett harcol a továbbjutásért. Így tesz a Mol Vidi FC is, a fehérváriak most törleszthetnek az NB II-es Váccal szemben, hiszen a Dunakanyar együttese az előző kiírásban kiejtette a jóval esélyesebb piros-kékeket. Érdekesség, hogy a szövetség adatbankja szerint a III. kerület szerdán 12 órakor, a Vác pedig szintén aznap 12.30-tól a fővárosiak Kalap utcai sporttelepén rendezi meg MK-meccsét.

Minden bizonnyal a Vidi más pályán élvezi majd a Vác vendégszeretetét. Az állva maradt megyei együttesek közül az Iváncsa hazai környezetben méri össze erejét a szintén NB III-as Pápai Perutz-cal, s ez az előnyére válhat. Az NB II-es Aqvital FC Csákvár nehéz csatára számíthat az élvonalbeli Paks vendéglátójaként, Dunaújvárosban pedig megyei kuparangadó lesz: az élvonalbeli Puskás Akadémia esélyesként vizitál NB III-as ellenfelénél.

A program: 2018. október 31. 12.30: Vác FC (NB II)– Mol Vidi FC, Iváncsa KSE (NB III)–Pápai Perutz FC (NB III), 17.00: Aqvital FC Csákvár (NB II)–Paksi FC, Dunaújváros PASE (NB III)– Puskás Akadémia FC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában