Sport

2017.04.24. 14:10

Delfin SE - Már zörgetik a kapukat a fehérvári úszók

Debrecen - A Delfin SE két úszója, Fekete Ferenc és Varró Ádám Levente is B-döntőt úszott a felnőtt országos bajnokságon.

Ferencz Balázs

Komoly tétje volt a négy napon át Debrecenben zajló felnőtt úszó ob-nak, hiszen a viadal egyben kvalifikáció is volt a budapesti vizes világbajnokságra. A fehérvári fiatalok nem dédelgettek vb-indulásról szóló álmokat, mégis megközelítették a legjobban teljesítő felnőtteket. A Székesfehérvári Delfin SE serdülő és ifjúsági versenyzői számára legjobb időeredményeik megjavítása, valamint a B-döntő elérése volt a cél.

Fekete Ferenc 100 m gyorson a B döntő 4. helyét érte el, ideje: 0:51,78 mp volt. 50 m mellen szintén B döntőben szerepelt és a 7. helyen zárt 0:29,91 mp-es egyéni rekorddal. Varró Ádám Levente 100 m háton a B döntőben 5. lett, ideje: 0:57,80. Ugyancsak B döntőt úszhatott 50 m háton, ahol a 7. hely lett az övé (0:27,57) 100 m pillangón századokkal maradt le a B döntőről.

A serdülő korú Ács Barbara, és Czifra Patrik is megközelítették a legjobb időeredményüket, ők elsősorban tanulni mentek a felnőtt ob-ra. A 4x100 méteres férfi vegyesváltóban a 12. helyen végzett a Delfin SE Fekete Ferenc, Czifra Patrik, Varró Ádám Levente, Bernáth Bálint alkotta stafétája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!