Sport

2017.02.15. 21:05

Csütörtökön a MAC mondjon csütörtököt

Székesfehérvár - A jégkorong MOL Liga rájátszás negyeddöntőjének első mérkőzésén nem sikerült bravúrt bemutatnia a Titánoknak a MAC Budapest otthonában.

Szupkai Gábor

- Azt gondolom, hogy összességében a MAC jobban játszott. Az első harmadot 1-1-re le tudtuk hozni, aránylag jól kontrolláltuk a mérkőzést, de ott is érezhető volt már, hogy lendületesebbek nálunk, az egy az egy elleni harcokat jobban megnyerik. Sajnos a második harmadban három gólt kaptunk emberhátrányból, ami mentálisan megrogyasztott bennünket. Úgy gondolom, hogy ennél többre vagyunk képesek, és legközelebb nem lesz ilyen könnyű dolguk velünk - mondta a mérkőzés után Kóger István.

Hamvai Szilárdék (fehérben) gyorsan kiköszörülhetik a csorbát Fotó: Kricskovics Antal

Nos ez a legközelebb már csütörtök este eljön. Az első mérkőzésen elért 1-7 után gyorsan bizonyíthatnak a fehérvári fiatalok, akik most saját bőrükön érezhették, milyen egy rájátszás mérkőzés. Kicsit gyorsabbnak, koncentráltabbnak és élesebbnek kell lenni minden pillanatban, de ezek a fiúk képesek rá.

Reméljük csütörtök 18.30-tól a Raktár utcában meg is mutatják mindenkinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!