Sport

2015.07.23. 12:32

Fogathajtó verseny Csőszön - Csutit két hölgy követte

Csősz - Az akadályhajtás megyei legjobbjának ezúttal a keresztúri Csuti Péter bizonyult, őt követte a nagylóki Kiss Olga és a sárbogárdi Tóth Roxána. A tabellát a szilasi Semjén Attila vezeti.

V. Varga József

A Fejér megyei kettesfogathajtó-bajnokság 8. fordulóját az önkormányzat rendezte meg szombaton a lovaspályán. A versenyigazgató tisztét Földesi Gábor polgármester és Fridinger Ferenc töltötte be, a versenybíróság elnökeként Kollár Károly ténykedett.

Csuti Péter volt a legjobb megyei fogatos Csőszön. Fotó: V. Varga József

Eredmények

Akadályhajtás (19 induló, két forduló): 1. Gasparovics László (Szlovákia), 2. Csuti Péter (Vihar LE, Sárkeresztúr), 3. Kiss Olga (Nagylóki LE), 4. Tóth Roxána (Sárbogárdi LE), 5. Bodnár Csaba (Sárbogárd), 6. Semjén Attila (Mezőszilasi LSE).

Vadászhajtás (9 induló): 1. Tóth Roxána (Sárbogárd), 2. Semjén Attila (Mezőszilas), 3. Ihász Béla (Seregélyesi LC), 4. Kiss Nándor (Nagylók), 5. Vankó Imre (Szlovákia). 6. id. Semjén Attila (Mezőszilas).

A megyei bajnokság állása: 1. Semjén Attila (M.szilas, 101), 2. Kiss Olga (Nagylók) és id. Semjén Attila (M.szilas) egyaránt 96-96 pont, 4. Csuti Péter (Sárkeresztúr, 92), 5. Tóth Roxána (Sárbogárd, 89), 6. Csontos Gyula (M.szilas, 74).

A 9. fordulót július 25-én, szombaton Pátkán rendezik, egybekötve az egyesfogatok megyei bajnokságával, ami az országos döntőre kvalifikál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!