Vanecek Felcsúton?

2019.06.13. 21:33

Cseh csatárt igazolhat a Puskás AFC

Skót sajtóinformáció alapján a csakfoci.hu adta hírül, hogy a Puskás Akadémia FC játékosa lehet a cseh David Vanecek.

Ferencz Balázs

David Vanecek a Heartsnél nem váltotta meg a világot

Fotó: Hearts

A Hearts 28 éves támadóját edzője többször is keményen bírálta a közelmúltban. A Puskás új vezetőedzője, Hornyák Zsolt kérésére érkezhet Felcsútra Vanecek, akit a cseh élvonalból is ismerhet, hiszen a Slovan Liberec edzőjeként már találkozott a csatárral. A 193 centiméter magas támadót januárban szerződtette a Hearts a Teplicétől. Skóciában öt bajnoki mérkőzésen és két kupamecscsen futballozott David Vanecek. Edzője, Craig Levein keményen kritizálta az elmúlt hónapokban.

David Vanecek a Heartsnél nem váltotta meg a világot
Fotó: Hearts

A Hearts menedzsere elégedetlen volt a cseh erőnléti állapotával, pocséknak nevezte teljesítményét, mikor csupán 30 percnyi játék után lecserélte a Dundee United elleni bajnokin. Akkor Vanecek maga is elnézést kért produkciójáért. Nem csupán a Puskás Akadémia érdeklődik a jövő nyárig élő szerződéssel rendelkező hórihorgas csatár iránt. A cseh Sigma Olomouc is figyeli, szívesen látná soraiban. David Vanecek a Teplicében 16 mérkőzésen 7 gólig jutott a 2018/19es szezon első felében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában