Sport

2009.09.22. 02:29

Csank csapata következik

Székesfehérvár - A labdarúgó Ligakupában kell bizonyítania ma a Videoton FC-nek, a Sóstói Stadionba a ZTE látogat. A fehérváriak közben már a pénteki, Fradi elleni bajnokira is hangolódnak.

Bobory Balázs

A Ligakupa eddigi öt fordulójában a Vidi a Paksot idegenben, a Kaposvárt itthon verte, a Pápával idegenben, a Győrrel itthon ikszelt, amíg a ZTE-től idegenben 2-0-ra kikapott. Ma nehéz feladat, a visszavágás vár Mezey György együttesére, hiszen Csank János csapatai általában masszív célfutballt játszanak, az ilyen alakulatokat gyakran nehéz feltörni. Minden bizonnyal mindkét szakvezető több olyan játékosnak is lehetőséget ad, akik a bajnokságban kevesebbet szerepelnek. A Vidinek már mindenképpen előre is kell gondolkodni, mivel pénteken 19 órától a Ferencváros otthonában lépnek bajnokin pályára Szakályék. A klubvezetés már gőzerővel dolgozik az előkészületeken, a többi között született egy megegyezés a MÁV-val, miszerint a drukkereket különvonat szállította volna kedvezményesen Fehérvárról a ferencvárosi pályaudvarra. Nos, a szerelvény nem indul, mivel a piros-kék szurkolóknak túl korán kellett volna indulniuk, hogy a fővárosi rendőrség által kért időpontban az Üllői úti stadion vendégszektorába érjenek. A Vidi-híveknek az RBD a 16.08-as menetrend szerinti vonatot javasolja. A Fradi elleni meccsre szóló belépőket már a mai találkozó előtt meg lehet vásárolni 16 órától, szerdán és pénteken 9-től 15 óráig, csütörtökön pedig 9-től 18 óráig tart nyitva a pénztár. Tikettek kaphatóak még az RBD Budai úti klubjában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!