Sport

2016.10.13. 20:10

Csalódást keltett eddig a Velence- számukra minden mérkőzés nehéz lesz

Székesfehérvár - A 10. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük esélylatolgatásra.

Káldor András

Október 15., szombat, 14.30

Velence (12.)-Baracs (10.)

Czakó András, a Velence vezetőedzője: - A múlt heti pátkai vereségünk (0-6 - a szerk.) óta úgy érzem, most már egyik meccsnek sem mi vagyunk az esélyesei, hiába játszunk hazai pályán, vagy idegenben. Szeretnék gratulálni a Pátkának, mert lefutballozott bennünket, igaz ehhez mi is kellettünk. Nagyon nagy csalódást okoztak a játékosok, nekem és a vezetőknek egyaránt. Sok játékosnak a jövőjén a klubnál el kell gondolkozni. Egy biztos, hogy következményei lesznek a vereségnek, eddig rá lehetett fogni arra a gyengébb játékot, hogy nincs a csapat összeszokva, de az megengedhetetlen, hogy egy kiállítás után így összeessen egy csapat. Ezt az eredményt az ifi csapatunk is elérte volna. Ráadásul az edzéseken nincs semmi probléma, mindent elvégeznek, amikor pedig a pályára lépnek, mintha egy másik csapatot irányítanék. Sajnos többen alkalmatlanok a megye egyes szinthez, jobbára felfogásbeli problémák miatt! A Baracs ellen megpróbálok változtatni a csapaton, még megtippelni sem tudom, milyen eredménnyel.

Október 16., vasárnap, 14.30

Lajoskomárom (13.)-Sárosd (8.)

Simon János, a Lajoskomárom mb. edzője: - Legutóbb Baracson nagyon jól mozgott a csapat, bár elől egy kicsit passzívak voltunk, és egy buta egyéni hibából kaptuk a mérkőzés egyetlen gólját. Mindenképpen szeretnénk javítani, igaz nem vár ránk könnyű kilencven perc, de nincs pánik a csapatnál, dolgozunk, bizakodunk, bár elég kevesen vagyunk. Jó lenne a hazai pálya előnyét kihasználni, a védelem stabilitása alakul, amennyiben ez gólszerzéssel párosul, akkor pontot, pontokat tudunk szerezni a rendkívül masszív Sárosdtól.

Mór (3.)-Mezőfalva (16.)

Horváth Zoltán, a Mór vezetőedzője: - Az utóbbi két mérkőzésen ugyan nem nyertünk, de a Baracs ellen volt tizenöt helyzetünk, amelyeket kihagytunk, míg Sárosdon jó meccset játszottunk, a hazaiak eddig egy gólt kaptak otthon, mi rúgtunk nekik kettőt. A Mezőfalva ellen sem várok mást, jó játékot, és jó teljesítményeket. A csapatra nem lehet panaszom, jól mennek a fiúk, mindenki azt várja tőlünk, hogy nyerjünk meg minden mérkőzést, és bajnokok legyünk. A keretünk két éve gyakorlatilag változatlan, ahhoz, hogy komolyabb céljaink legyenek - nem megbántva a többi játékost - kellenénk plusz játékosok, elsősorban a támadósorba. Jó a csapategység, de hiányzik tőlünk egy olyan kvalitású játékos, mint a legutóbbi ellenfelünknél Dvéri Zsolt, vagy Kovács Norbert.

Polgárdi (6.)-Martonvásár (7.)

Kurja Csaba, a Polgárdi szakosztályvezetője: - Az
előző héten beleszaladtunk a vereségbe, Ercsiben nagyon foghíjas volt a csapat, főképpen az influenzának betudhatóan. Talán vasárnapra mindannyian rendbe jönnek, igaz Kosztolányi Bence eltiltása miatt hiányozni fog. Amikor a Martonvásárral játsszunk, az a mérkőzés számunkra mindig a rangadók közé tartozik, úgyhogy egészen biztos vagyok abban, hogy jó meccs lesz. Reménykedem abban, hogy egy szoros mérkőzésen legalább egygólos győzelmet sikerül kiharcolnunk.

Iváncsa (1.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (5.)

Masinka László, az Iváncsa vezetőedzője: - Egyáltalán nem várok könnyű mérkőzést, hiszen a Gárdony támadósora a megyében az egyik legjobb. Biztos vagyok abban, hogy küzdelmes kilencven perc lesz, de hazai pályán csak a győzelem elfogadható számunkra. Az eddigi szerepléssel, és a hétközi munkával elégedett vagyok, bár akadnak sérültjeink és betegeink, és még az is kérdéses, hogy ki épül fel vasárnapig. Egy eltiltottunk van, az ifi meccsen
kiállított Barócsai Bence, de van olyan bő a keretünk, hogy tudjuk pótolni a hiányzókat.

Aba-Sárvíz FC (15.)-Sárbogárd SE (9.)

Bor József Dezső, az Aba-Sárvíz vezetőedzője: - Minden mérkőzés nehéz, újonc csapatként a hazai találkozókon feltétlenül nyernünk kellene. Sárbogárd és Aba két szomszédvár, ezek a meccsek mindig kiélezettek. Az előző héten a Tordas ellen éreztem, hogy visszatértünk ahhoz mentalitáshoz, amely jellemzett minket Lajoskomáromban a második félidőben. Ismét mindent megpróbálunk, küzdünk, hajtunk egymásért, a legjobban a három pontnak örülnénk, bravúr kellene hozzá. A Sárbogárd nagyon jó játékosokból álló csapat, idegenben talán még veszélyesebbek, mint otthon. Arra kell figyelnünk, ha kevés lehetőségünk lesz, azokat próbáljuk jól kihasználni.


A narancs mezes Velence számára létfontosságú lenne a siker Fotó: Kricskovics Antal

Tordas (11.)-Pátka (14.)

Korolovszky Gábor, a Tordas vezetőedzője: - Az elmúlt fordulóban Abán megérdemeltük volna a helyzeteink alapján a három pontot. Teszünk érte vasárnap, hogy értékesítsük őket, egy jó mérkőzést szeretnénk játszani, és azon nyerni.

Sajátos módon azért a sérülések eléggé meghatározzák a lehetőségeinket, kétszer nem tudtam ugyanazt a csapatot pályára küldeni. Szép Alex kiesése most a legnagyobb érvágás, ő arccsonttörést szenvedett, nagy valószínűséggel már ősszel nem is tud pályára lépni. Azért vagyunk azonban csapat, hogy, aki belép a helyére, megfelelően tudja pótolni!

Bicske (2.)-Ercsi Kinizsi (4.)

Raffai Rudolf, a Bicske vezetőedzője: - Számunkra minden mérkőzésnek ugyanolyan súlya van, csak a győzelemben gondolkodunk, égetően szükségünk van a pontokra. Az előttünk álló Iváncsa igencsak meglépett, így nincs más lehetőségünk, csak az, hogy minél jobban tudjunk faragni a hátrányunkon, ahhoz, ha a céljainkat el akarjuk érni. Lassan elfogyunk, sok hiányzónk lesz, Dukon Gergő és Rigó Gábor a hétvégén sérültek meg, Szilágyi Lászlóra és Molnár Attilára már hosszabb ideje nem számíthatok.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!